Dödsfall

Anne Heches biografi – storsäljare efter dödskraschen

Skådespelerskan Anne Heche dog dramatiskt efter att kokainpåverkad ha kört in i ett hus.
Hon avled på grund av inandning av farlig rök samt termiska skador.
Samtidigt rapporteras det nu att priserna på stjärnans självbiografi rusat i höjden efter hennes död.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-21 kl 05:02 |

ProvaPremium

Olyckan i västra Los Angeles för snart två veckor sedan blev omedelbart en nyhet i lokala medier eftersom bilkraschen var så spektakulär och dramatisk.

En bil av märket Mini Cooper hade kört rakt in i ett hus och börjat brinna.

Bild 1 av 6

Anne Heche dog en dramatisk död när hon med sin bil kraschade rakt in i ett lägenhetskomplex i västra Los Angeles.
Bild 2 av 6

Hon förklarades hjärndöd på sjukhuset och efter en vecka beslutade familjen att stänga av maskinerna som höll igång hennes organ.
Bild 3 av 6

Polisen hittade spår av kokain i hennes blod vid olyckstillfället och inledde en utredning. Den lades dock ner när hon förklarades hjärndöd. Myndigheterna har nu efter att obduktion är klar bedömt Anne Heches död som en olycka.
Bild 4 av 6

Lynn Mishele är kvinnan vars hem förstördes i Anne Heches bilkrasch. Hon drabbades hårt av lågorna och förödelsen, men både hon och hennes hundar klarade sig fysiskt oskadda.
Bild 5 av 6

Anne Heche självbiografi ”Call me crazy” släpptes 2001 och handlar bland annat om hur hon våldtogs som barn av sin egen far. Boken har efter hennes död blivit ett samlarobjekt och säljs nu för mellan 7 500 och 9 500 kronor.
Bild 6 av 6

Här är bilder från det som ska vara den sista video som togs på och med Anne Heche innan hennes tragiska död.

Händelsen blev sedan snabbt både en riks- och världsnyhet när det visat sig att föraren av bilen var den kända skådespelerskan Anne Heche.

Förklarad hjärndöd

Kraschen var så våldsam att sammanlagt 60 brandmän kämpade mot elden och för att försöka få ut föraren. Det tog en timme innan man lyckades få ut bilen från huset och Anne Heche ur vraket.

Bilder från platsen visade att kraschen hade orsakat en förödande scen och skådespelerskan fördes till sjukhus mycket svårt brännskadad.

Grannen David Manpearl, som var första personen på platsen, kunde inte tro sina ögon när Heches fördes bort i ambulansen.