Bruce Willis i dramatiskt corona-bråk i Hollywood

Han var lika oresonlig som i ”Die hard”.
Bruce Willis hamnade i coronabråk på ett apotek i Los Angeles och blev avvisad.
Hollywoodstjärnan vägrade bära munskydd trots flera uppmaningar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2021-01-13 kl 06:57 |

ProvaPremium

Kalifornien hör till de hårdast drabbade delstaterna av den världsomspännande coronapandemin. Över 10 000 personer har avlidit i covid-19 och delstaten har stränga restriktioner.

I USA har det länge varit en het diskussion kring munskydd, på många håll är det ett absolut krav att bära munskydd men många högerorienterade amerikaner ser det som ett ingrepp i den personliga friheten.

Bild 1 av 4

Bruce Willis var stenhård och vägrade bära munskydd. Det slutade med att han slängdes ut från apoteket han besökte.
Bild 2 av 4

Bruce Willis och hans hustru Emma Henning var bland de första Hollywoodkändisarna som isolerade sig efter att coronaviruset börjat härja.
Bild 3 av 4

Bruce Willis och hans hustru Emma Henning med USA:s tidigare president Bill Clinton.
Bild 4 av 4

Bruce Willis och ex-hustrun Demi Moore är fortsatt goda vänner och hon har varit med i karantänen på ex-makens ranch i Idaho.

Att inte bära munskydd har blivit ett slags politisk ställningstagande. Det är oklart om det var något sådant som låg bakom filmstjärnan Bruce Willis, 65, hårdnackade motstånd att bära munskydd när han besökte ett Rite Aid-apotek i Los Angeles häromdagen.

Stjärnan blev ombedd att lämna apoteket då han vägrade ta på sig ett munskydd trots flera tillsägelser. Flera kunder blev upprörda och det hela slutade med att Bruce Willis lämnade apoteket utan att ta på sig ett munskydd, skriver New York Post.