Skandal-rockstjärnan

Pamela Andersons ex-make i ny chockskandal

Nu har han slagit till igen.
Pamela Andersons före detta make Tommy Lee har ställt till med en ny skandal.
Följare är häpnade och chockade sedan han poserat spritt språngande naken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-13 kl 10:04 |

ProvaPremium

Man kan utan överdrift konstatera att Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 59, levt efter, och förverkligat, myten ”sex, drugs & rock´n´roll”.

En stor del av hans liv och karriär har, förutom stundtals riktigt bra hårdrock, handlat frekvent nyttjande av narkotika, kopiösa mängder alkohol och så… många kvinnor. Mest känt och omskrivet är naturligtvis det mytiska äktenskapet med Baywatch-stjärnan Pamela Anderson, 55, på 90-talet.

Bild 1 av 6Bilden visar rockstjärnan Tommy Lee i svarta kläder med en grafittivägg bakom sig. PÅ bilden till höger ser vi en naken och tatuerad Tommy Lee som visar sin erigerade penis, penisen är dock maskad.

Pamela Andersons ex-make trummisen Tommy Lee har inte gjort mycket annat chockat omvärlden under hela sitt liv.
Bild 2 av 6tommy lee poserar naken sociala medier 2 - Stoppa Pressarna

Nu har han gjort det igen. Den här gången poserar han naken på sociala medier.
Bild 3 av 6tommy lee poserar naken sociala medier 3 - Stoppa Pressarna

Han visste uppenbarligen också vad han gjorde, eftersom han i ett efterföljande inlägg postade den klassiska ”elefant-memen” där en naken man får frågan ”hur han kan andas genom den där saken?”
Bild 4 av 6tommy lee poserar naken sociala medier 4 - Stoppa Pressarna

Tommy Lee är mest känd för sitt enormt omskrivna och vilda äktenskap med modellen och Baywatch-stjärnan Pamela Anderson på 90-talet.
Bild 5 av 6tommy lee poserar naken sociala medier 5 - Stoppa Pressarna

En av de mest bevittnade amatör-sexfilmerna på diverse porrsajter är ännu den läckta filmen där Tommy och Pamela har samlag.
Bild 6 av 6tommy lee poserar naken sociala medier 6 - Stoppa Pressarna

Tommy Lee är lyckligt gift med influencern Brittany Furlan och är numera nykter alkoholist, men nu undrar många om det där med nykterheten stämmer.

Gällande spriten, så var alkoholberoendet till slut så starkt att Tommy Lee var tvungen att lägga in sig på rehab.

Tommy Lee och alkoholen

Han lyckades hålla sig nykter i några år, men efter en Mötley Crüe-turné innan coronapandemin så tog Tommy Lee till flaskan igen på grund av utbrändhet – och att han var uttråkad.

– Jag går igenom de här faserna där jag bara vill leva ett annat liv och ”kn*lla allt dumt skit. Så i det där speciella fallet turnerade jag inte och jag njöt av att vara hemma, bokstavligen inte göra något utan enbart flyta omkring och bara dricka, sa Tommy Lee till den klassiska hårdrockstidningen Kerrang för två år sedan.