Sexskandal

Kungen och Mats Löfving festade med unga kvinnor i city

Ett riktigt party.
Unga skådespelerskor, stjärnor och kändisar festade med kungen och Mats Löfving i Stockholms city.
Linda H Staaf fick inte vara med när grabbarna slog klackarna i taket.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-12 kl 19:53 |

ProvaPremium

Det är nästan svårt att greppa allt som sker kring sexskandalen med ÖB Micael Bydéns, 58, älskarinna Linda H Staaf, 46. Nu kommer nya avslöjanden timme för timme. Alltfler frågar sig vad det egentligen är som pågår i den högsta polisledningen.

Stoppa Pressarna kunde redan den 19 augusti i år avslöja att den blonda poliskvinnan Linda H Staaf haft en relation med ställföreträdande rikspolischefen Mats Löfving, 61, samtidigt som han var hennes lönesättande chef.

Bild 1 av 8

Stoppa Pressarna avslöjade att kungen och Mats Löfving festat med unga kvinnor i Stockholm City. Linda H Staaf fick inte följa med.
Bild 2 av 8

Mats Löfving anländer i en stilig uniform till en fest på slottet – han är dock ensam. Linda H Staaf fick inte följa med då man smög med relationen.
Bild 3 av 8

Kungen och ÖB har träffats många gånger. Linda H Staaf är numera tillsammans med Micael Bydén.
Bild 4 av 8

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 5 av 8

Åklagaren inledde en förundersökning mot Mats Löfving och Linda H Staaf har förhörts om sin roll i sexhärvan.
Bild 6 av 8

Mats Löfving polisanmäldes och uppges ha förföljt Linda H Staaf, bland annat genom att hoppa fram bakom ett träd.
Bild 7 av 8

Triss i älskare. Linda H Staaf har varit med bland andra Jan Staaf, Mats Löfving och Micael Bydén. Samtliga tre män har skiljt sig för den blonda poliskvinnans skull.
Bild 8 av 8

Anders Thornberg har valt att inte prata specifikt om sina känslor för Staaf. Han han har även valt att inte uttala sig om den blonda poliskvinnans alla älskare. Nu har han givit henne ett nytt toppjobb efter alla skandaler kring Linda H.

Efter Expressens avslöjande om att det funnits en polisanmälan mot Mats Löfving är det som att proppen gått ur. Nu väljer även de lite mer trögrörliga mediehusen att granska korruptionen inom polisledningen. Bättre sent än aldrig så det inte bara är Stoppa Pressarnas läsare som får information om hur det står till i rikets högsta ledning.