Sexskandal

Leif GW Persson till attack mot ÖB:s älskarinna

Ord och inga visor.
Nu går Leif GW Persson till attack mot ÖB Micael Bydéns älskarinna.
Professorn är inte imponerad av ”polisen” Linda H Staaf.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-07 kl 12:18 |

ProvaPremium

ÖB Micael Bydén, 58, har trasslat in sig i en snaskig sexaffär som blir alltmer intrikat. Det var Stoppa Pressarna som avslöjade att generalen lämnat hustrun Anita Carlman, 64, efter en otrohetsaffär med polismästaren Linda H Staaf, 46.

Inom Försvarsmakten är förtroendet för den högste chefen allvarligt skadat. ÖB kallas numera för ”Hälsingebocken” efter sin skörlevnad.

Bild 1 av 12linda h staaf leif gw - Stoppa Pressarna

Leif GW Persson har tidigare gått till attack mot ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf. Professorn är inte imponerad av den blonda poliskvinnan som hamnat i bråk med sin tidigare älskare Mats Löfving.
Bild 2 av 12leif gw persson jimmie akesson stor2 - Stoppa Pressarna

Leif GW Persson är inte alltid enkel att leva med men hans hustru Kim ger honom utrymme.
Bild 3 av 12Till vänster ser vi Micael Bydén, till höger ser vi Sverker Göransson.

Micael Bydéns sexskandal blev för mycket. Förre ÖB Sverker Göranson har äcklad brutit kontakten med sin forne vän.
Bild 4 av 12Till vänster ser vi en allvarsam ÖB Micael Bydén, i mitten ser vi ett dokument och till höger ser vi en maskad man i uniform.

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att Linda H Staafs tidigare älskare Mats Löfving dragits in i ett ruggigt barnsexbedrägeri.
Bild 5 av 12Micael Bydén Marijuanamannen Stor2 - Stoppa Pressarna

Pål Jonson (M) är ny chef över ÖB. Nu har han möjlighet att inleda en formell utredning om ÖB utgör en säkerhetsrisk med sin skörlevnad.
Bild 6 av 12ÖB Micael Bydén Must Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 7 av 12micael byden alskarinna stor1 3 - Stoppa Pressarna

Här är ÖB och hans hustru på kungamiddag. Micael Bydén har dolt sin älskarinna, det var Stoppa Pressarna som tog generalen med uniformsbyxorna nere.
Bild 8 av 12micael byden hustrun berattar stor1 1 - Stoppa Pressarna

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 9 av 12micael byden hustrun berattar stor8 - Stoppa Pressarna

Putin och hans militära underrättelsetjänst GRU förlorade möjligheten att utpressa ÖB efter Stoppa Pressarnas avslöjande. Därmed har Stoppa Pressarna bidragit till att höja Sveriges säkerhet efter att ÖB har riskerat rikets säkerhet.
Bild 10 av 12Micael Bydén Löfving Linda Stor3 - Stoppa Pressarna

Mats Löfving är numera omplacerad efter att han gav älskarinnan Linda H Staaf toppjobbet.
Bild 11 av 12Linda H Staaf Skyddas Stor1 - Stoppa Pressarna

Här har rikspolischef Anders Thornberg ett möte med tidigare migrations- och integrationsminister Anders Ygeman. Det är sannolikt bara en tidsfråga innan Anders Thornberg sparkas som en följd av skandalen med Linda H Staaf och Mats Löfving.
Bild 12 av 12Linda H Staaf Flyr Stor1 - Stoppa Pressarna

Linda H Staaf vägrade svara på frågor från Stoppa Pressarnas team i Almedalen förra sommaren. Vad är det hon vill dölja?

Sex- och otrohetshärvan innebär att ÖB utgjort en en uppenbar säkerhetsrisk ända till dess att Stoppa Pressarna avslöjade affären och därmed vred “utpressningsvapnet” ur händerna på den ryska militära underrättelsetjänsten GRU.