Kärlek

Gunilla Perssons dotter paras ihop med skandaladvokaten

Efter porrfesten. 
Nu kopplas Gunilla Perssons dotter Erika samman med sin mors ökände skandaladvokat Mark Safaryan. 
 – Han kommer bli en underbar svärson, berättar en av Hollywoodfruns väninnor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-02 kl 17:26 |

ProvaPremium

De som följer Gunilla Perssons, 63, tillvaro i Los Angeles där hon bor tillsammans med sin svårt sjuka mor  Iris, 96, och dotter Erika, 20, vet att allt kan hända. 

Hollywoodfrun upphör aldrig att fascinera och följarna kan bland annat följa hennes spännande tillvaro via hennes Instagramkonto. 

Bild 1 av 8Vi ser Erika Persson till vänster, Mark Safaryan i mitten och Gunilla Persson till höger.

Gunilla Perssons skandaladvokat Mark Safaryan har kopplats samman med hennes dotter Erika.  
Bild 2 av 8

Gunilla Perssons advokat Mark Safaryan med porrstjärnan Puma Swede. Något som retar Hollywoodfrun till vansinne.
Bild 3 av 8

Patrick Ekwalls advokat Mark Safaryan poserar med porrstjärnan Puma Swede, som tar honom på könet, under en fest där temat är prostitution. Advokaten är anmäld till Advokatsamfundet.
Bild 4 av 8

Gunilla Persson är förkrossad efter att ha sett bilden från horfesten där Mark Safaryan tas på könet av porrskådisen. Nu kontrar hon med sin dotter.
Bild 5 av 8

Advokat Mark Safaryan vid Juristhuset i Stockholm valde att gå på fest där temat var prostitution. Han är även anmäld till Advokatsamfundet.
Bild 6 av 8

Erika Perssons pappa är okänd. Miljardären Charles Simonyi har pekats ut som pappa och onekligen är de lika varandra över ögonen.
Bild 7 av 8

Gunilla Persson satte på sig solglasögonen i en exklusiv Chanel-butik och travade sedan ut – utan att betala. Hollywoodfrun greps senare av polis.
Bild 8 av 8

Här är amerikanska polisens mugshot på Gunilla Persson efter gripandet i Florida.

Nyligen var Gunilla och dottern Erika på Elton Johns konsert på Dodgers Stadium i Los Angeles. På filmklippen ser vi hur Gunilla rockar loss till stjärnans “I’m Still Standing”. 

Gunilla Persson hade lyckats få biljetter. Det verkar dock varit väldigt billiga platser. Mor och dotter befann sig nästan längst bak i arenan, så vi ser inte mycket Elton John i klippen. Men det blev ändå en härlig kväll för det lite brokiga paret.

Ekonomi i kaos

Det är ändå fint att den blonda och långbenta svenskan slog till och bjöd (får vi hoppas) sin dotter på konserten.

Enligt uppgiftslämnare är Gunilla Perssons ekonomi nämligen i kaos och det sägs att hon till och med nu måste tänka på vilka matvaror hon släpar hem till sitt hyrda trähus.