Relation

Kändiskvinnan bekänner sin kärlek till annan man än maken

Känsligt läge.
Kändiskvinnan kunde inte låta bli.
Anna Shimoda erkände sin kärlek till en annan man – inför ögonen på maken Hans Shimoda.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-16 kl 18:19 |

ProvaPremium

Det har varit minst sagt turbulent kring kändiskvinnan Anna Shimoda, 38, och hennes make Hans Shimoda, 59. Paret arbetar på frilansbasis för Aftonbladet och har på kort tid kommit att etablera sig som tidningens största stjärnor.

Det vill sig dock inte riktigt för Anna Shimoda. Den profilerade journalisten och kändiskvinnan kämpar på som få med sitt trägna arbete på Aftonbladet.

Bild 1 av 8Anna Shimoda Jason Stor - Stoppa Pressarna

Nu erkänner Anna Shimoda sin kärlek till en annan man än maken Hans Shimoda. Kändiskvinna gör det helt öppet inför sin make.
Bild 2 av 8anna shimoda ny skada stor4 1 - Stoppa Pressarna

Tre blåtiror på drygt ett års tid. Anna Shimoda är sannerligen otursförföljd.
Bild 3 av 8anna shimoda ny skada stor3 - Stoppa Pressarna

Kändisjournalisterna och äkta makarna Hans och Anna Shimoda drack alkohol på ett event vid Stureplan före kraschen.
Bild 4 av 8Anna Shimoda Jason Stor1 - Stoppa Pressarna

TV3:s presskvinna Susanne Nylén och skådespelaren Jason Priestley anländer till världspremiären av dramaserien "Börje – The Journey of a Legend". Vid samma tillställning erkände Anna Shimoda sin kärlek till Hollywoodstjärnan.
Bild 5 av 8anna shimoda ny skada stor - Stoppa Pressarna

Tredje gången gillt. Anna Shimoda fick återigen en mystisk blåtira.
Bild 6 av 8Anna Shimoda Jason Stor2 - Stoppa Pressarna

Skådespelarna Jason Priestley och Valter Skarsgård är med i tv-serien om Börje Salming.
Bild 7 av 8skandaler aftonbladet stor10 - Stoppa Pressarna

Lena K Samuelsson larmades tidigt om Anna Shimodas skador. Ändå gjorde Aftonbladets chefredaktör ingenting på flera månader. Vad är det för människa som agerar så?
Bild 8 av 8hans anna shimoda stor3 - Stoppa Pressarna

Hasse och Anna Shimoda är Sveriges mest framgångsrika kändisjournalister. Men kanske de jobbar för hårt?

Men mitt i allt arbete har hon dock haft oturen att vid minst tre tillfällen trilla och slå sig så svårt att hon fått otäcka blåtiror.

Det har varit en tragisk följetong. Det var i början av förra sommaren som Anna Shimoda kollapsade mystiskt i motionsspåret.

Släpats i gruset

Kändiskvinnan fördes till Södersjukhuset där hon blev inlagd flera dygn.

Hon var rejält blåslagen. Hon hade en svår skada över ena ögat och dessutom skrapsår i ansiktet – som om hon under fallet på något sätt släpats i gruset.

Läkarna var maktlösa, man vet än idag inte vad som hänt. Eller det har i vart fall inte kommunicerats.

Anna Shimoda berättade själv om dramat och om hur några, än idag, okända personer förbarmat sig över kändiskvinnan i löpspåret. Invid olycksplatsen låg en mängd nedblodat hushållspapper som de okända välgörarna så påpassligt hade med sig.

Var maken Hans Shimoda var vid olyckstillfället har aldrig blivit klarlagt. Normalt sett brukar paret Shimodas träna tillsammans men som av en händelse var inte Hasse på plats när den otäcka kollapsen inträffade.

De förbipasserande ska ha larmat ambulans som förde kändiskvinnan till sjukhuset. Stoppa Pressarnas grävteam arbetar med att få ut ljudfilen från SOS Alarm i syfte att bringa klarhet i det otäcka mysteriet.

Dessvärre var olyckan i motionsslingan inte den enda otäcka incident som Anna Shimoda drabbats av. I november förra året var det dags för olycka nummer två. Ännu en gång en blåtira kring höger öga.

Vad som hände vid det olyckstillfället är dessvärre okänt. Varken Anna eller Hans har talat om det eller kommit med någon förklaring.

Och i slutet av semestern i år var det dags igen – tredje gången gillt. Ännu en blåtira kring vänster öga. Inte heller den olyckan har fått någon förklaring.

På Aftonbladet har oron bland medarbetarna vuxit och det har höjts röster om att en utredning ska initieras av tidningsledningen med chefredaktör Lena K. Samuelsson, 59, i spetsen.

Det har spekulerats i att en hemlig utredning redan pågår med externa representanter som försöker bringa klarhet i det hela.

Öppen kärleksförklaring

Mitt i all turbulens kring paret väljer Anna Shimoda gå ut med en öppen kärleksförklaring till en man som inte är hennes make.

Kändiskvinnan berättar om sin förälskelse i mannen inför ögonen på sin lojale make Hans ”Hasse” Shimoda.

– Var så galet kär i Jason Priestley när jag var typ 12. Igår fick jag träffa honom på ”Börje”-premiären och bekände såklart mina barndomskänslor, skriver Anna Shimoda till en bild på sociala medier där hon poserar med den kanadensisk-amerikanske skådespelaren.

Extra pikant i sammanhanget är att det inte är Hasse Shimoda som tagit bilden på hustrun och filmstjärnan utan en man vid namn Jari Kantola, 57.

Normalt sett brukar Hasse Shimoda vara flitig med kameran och ta bilder av sin hustru på premiärer.

Den här gången var det kanske för magstarkt för honom eller så har valt att arrangera sitt äktenskap på ett lite oortodoxt sätt efter alla olyckor som drabbat kändiskvinnan?

Vet du mer om Anna och Hasse Shimoda och deras äktenskap? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.