Nu kommer åtalet i Paolo Robertos sexhärva

När Paolo Roberto greps av polisen rullade en riktigt härva av prostitution upp.
Nu kommer åtalet.
Pastakungen klarar sig dock undan och njuter just nu av sitt nya lyxliv i Marbella.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2021-03-22 kl 12:07 |

ProvaPremium

Paolo Roberto, 52, greps av polisen strax efter att han, enligt egen utsaga, begått sin debut som sexköpare.

Nu, nästan ett år senare, kommer åtalet mot de misstänkta hallickarna i sexhärvan som rullade upp när den forne programledaren för ”Farmen” åkte fast.

Bild 1 av 5

Nu kommer åtalet i sexhärvan kring Paolo Roberto. Tre män och en kvinna åtalas som misstänkta för grovt koppleri.
Bild 2 av 5

Paolo Roberto slipper åtal, han har redan erkänt och dömts. Pasta-entreprenören bor numera i Marbella där han kan umgås med bland andra Charlotte Perrelli i hennes lyxhus som vi ser till höger i bild.
Bild 3 av 5

Paolo Roberto har berättat att det var första gången han köpte sex, det var lite oflyt att han just då skulle åka fast i en razzia.
Bild 4 av 5

Här är fastigheten på Östermalm där Paolo betalade en rumänsk kvinna 1 500 kronor för en halvtimmes sex.
Bild 5 av 5

Paolo Roberto utreddes länge för oaktsam våldtäkt, hade han åtalat och dömts för det hade han riskerat upp till fyra års fängelse.

Paolo Roberto var länge föremål för polisens intresse i förundersökningen. Han utreddes för oaktsam våldtäkt men till slut släppte åklagaren Paulina Brandberg de misstankarna och entreprenören dömdes till ett strafföreläggande.

För Paolo Roberto har det varit en lång väg tillbaka, han har kämpat sig upp igen och det går riktigt bra för honom. Han driver en webshop med italienska delikatesser, är personlig tränare och lagar mat vid olika event.

Just nu är svensk-italienaren i spanska lyxorten Marbella där han är på hemligt uppdrag. Normalt sett brukar Paolo Roberto vara väldigt transparent inför sina följare med vad han ägnar sig åt varför det är något mysteriöst med att hans uppdrag på den spanska solkusten är höljt i dunkel.