Skandal-rockstjärnan

Pamela Andersons ex-make i ny chockskandal

Nu har han slagit till igen.
Pamela Andersons före detta make Tommy Lee har ställt till med en ny skandal.
Följare är häpnade och chockade sedan han poserat spritt språngande naken.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-13 kl 10:04 |

ProvaPremium

Man kan utan överdrift konstatera att Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee, 59, levt efter, och förverkligat, myten ”sex, drugs & rock´n´roll”.

En stor del av hans liv och karriär har, förutom stundtals riktigt bra hårdrock, handlat frekvent nyttjande av narkotika, kopiösa mängder alkohol och så… många kvinnor. Mest känt och omskrivet är naturligtvis det mytiska äktenskapet med Baywatch-stjärnan Pamela Anderson, 55, på 90-talet.

Bild 1 av 6Bilden visar rockstjärnan Tommy Lee i svarta kläder med en grafittivägg bakom sig. PÅ bilden till höger ser vi en naken och tatuerad Tommy Lee som visar sin erigerade penis, penisen är dock maskad.

Pamela Andersons ex-make trummisen Tommy Lee har inte gjort mycket annat chockat omvärlden under hela sitt liv.
Bild 2 av 6

Nu har han gjort det igen. Den här gången poserar han naken på sociala medier.
Bild 3 av 6

Han visste uppenbarligen också vad han gjorde, eftersom han i ett efterföljande inlägg postade den klassiska ”elefant-memen” där en naken man får frågan ”hur han kan andas genom den där saken?”
Bild 4 av 6

Tommy Lee är mest känd för sitt enormt omskrivna och vilda äktenskap med modellen och Baywatch-stjärnan Pamela Anderson på 90-talet.
Bild 5 av 6

En av de mest bevittnade amatör-sexfilmerna på diverse porrsajter är ännu den läckta filmen där Tommy och Pamela har samlag.
Bild 6 av 6

Tommy Lee är lyckligt gift med influencern Brittany Furlan och är numera nykter alkoholist, men nu undrar många om det där med nykterheten stämmer.

Gällande spriten, så var alkoholberoendet till slut så starkt att Tommy Lee var tvungen att lägga in sig på rehab.