Nakenbråk

Pamela Andersons ex-make om penis-missen

Pamela Andersons ex-make Tommy Lee orsakade en stor penis-skandal på sociala medier nyligen och startade ofrivilligt en debatt om dubbelmoral.
Bilden var så oväntad och chockerande att fans runt om i världen undrade om den nyktre alkoholisten hade börjat dricka igen.
Nu avslöjar sångare varför bilden publicerades.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2022-08-26 kl 05:01 |

ProvaPremium

Baywatch-stjärnan Pamela Anderson, 55, och Mötley Crües excentriske trummis Tommy Lee, 59, var bara gifta i drygt fyra år mellan 1994 och 1998.

Ingen har dock glömt vare sig äktenskapet eller dem.

Bild 1 av 6Till vänster ser vi Pamela Anderson i bikini och till höger ser vi rockstjärnan Tommy Lee.

Pamela Andersons ex-make har chockat sin omgivning under hela sin karriär. Häromkvällen tog han tag han tag i sin manlighet och för att främja jämställdheten under en konsert häromkvällen.
Bild 2 av 6tommy lee full nar visade penis 2 - Stoppa Pressarna

Detta gjorde han efter att han från scenen erkänt att han var ”full som fan” när han för knappt två veckor sedan orsakade en penis-skandal på sociala medier efter att ha postat nakenbilder på sig själv.
Bild 3 av 6tommy lee full nar visade penis 3 - Stoppa Pressarna

Nu uppmanade han den manliga delen av publiken att plocka fram sina k*kar” ur byxorna.
Bild 4 av 6tommy lee full nar visade penis 4 - Stoppa Pressarna

Killen i vitt är på väg att följa uppmaningen. Han stoppas dock av sin fru. Killen pekar sedan på frun medan Tommy Lee från scenen säger: ”Jaså, frun säger ’Nej’? Synd, skilsmässa”.
Bild 5 av 6tommy lee full nar visade penis 5 - Stoppa Pressarna

Tommy Lee är van vid skandaler. Under fyra år på 90-talet var han gift med Baywatch-stjärnan Pamela Anderson.
Bild 6 av 6tommy lee full nar visade penis 6 - Stoppa Pressarna

Ingen har glömt det mytiska äktenskapet. De gifte sig fyra dagar efter att de träffats och istället för ringar tatuerade de in namnen runt fingrarna. Världen påminns om relationen inte minst genom den ”populära” hemmasexvideon som läckte ut på Internet.

Det mytiska och oförglömliga giftermålet innehöll allt – och lite till.

När de två gifte sig på stranden i mexikanska Cancun utlöste det en tsunami av global tabloidbevakning.

Tatuerade namnen

En av världens mest attraktiva och eftertraktade kvinnor gifter sig med en av hårdrockens riktiga ”bad boys”, som dessutom hade dumpats av en annan eftertraktad kvinna strax innan, skådespelerskan Heather Locklear, 60.

Att de dessutom gifte sig fyra dagar efter att de träffats och att de istället för att utbyta ringar tatuerade in varandras namn runt respektive ringfinger… ja, ni hör ju. De byggde onekligen upp förväntningarna bland världens tabloid-journalister.