Katrin Zytomierska fortsätter bråka med sig själv om världskända fotbollsspelaren

Det var i fredags som Katrin var ute på samma krog som den världskända fotbollsspelaren Gerard Pique (ni kan läsa inlägget jag skrev om det HÄR). Eftersom hennes son älskar fotboll så ville hon gärna att han skulle skicka ett hej till honom så hon valde att gå fram och fråga om han kunde det.

 

Han svarade nej på hennes fråga och Katrin blev förbannad och hängde ut honom i ett inlägg på fyllan mitt i natten. Dagen efter skrev hon att hon tappat sig lite men att hon inte bryr sig utan att hon roar sig själv. I sitt nya inlägg som hon skrev nykter på lördagen skriver hon att hon bråkar med en fotbollslirare.

 

Hennes läsare blir fundersamma och kommenterar att hon inte bråkar med honom utan att hon bråkar med sig själv. Han har inte på någon social media sagt ett ord om detta eller till henne så hur kan en person bråka med någon om det bara är hon som bråkar?

Hon fortsätter genom att lägga upp en video där hon berättar för sin son att hon hade träffat honom och bett honom säga hej men att han sa nej. Hennes son brydde sig inte direkt varpå Katrin då taggade fotbollsspelaren och skrev att allt var lugnt.

 

Men trots att Gerard fortfarande inte säger ett enda ord i Katrins egna bråk så fortsätter hon nämna detta om och om igen och taggar honom i alla inlägg på story. Även utländsk media har snappat upp detta varpå en sida skriver att Gerard vägrade säga hej till en kille som bara ville säga hej.

 

Saken är den att Katrins son inte ens visste att spelaren var på samma krog som hans mamma fören hon berättade detta. Han hade inte bett fotbollsspelaren att säga hej, han hade inte bett sin mamma fråga. Att göra rubriker såhär om att Gerard nekat en liten pojke en hälsning är ganska orättvis då han har rätt till sitt privatliv på krogen och alla har rätt att säga nej.

 

En som är väldigt stolt över Katrin och hela det här “bråket” är hennes exman Bingo Rimer. Han har skrivit ett långt inlägg på instagram om att ingen är tuffare än Katrin och att hon är som Zlatan. Han skriver också att hon hamnat i luven med en av världens största fotbollsspelare och det gör honom stolt.

 

Ännu en gång, nej Katrin har inte hamnat i luven med någon, om det bara är en person som bråkar med sig själv och den hon “bråkar” med inte ens är delaktig i det här “bråket” så är det inget bråk. Att det blir en sådan här stor grej av att en person ville va ifred på krogen är märkligt. Katrin har ingen aning om varför han sa nej och han har oavsett anledning rätt att säga nej.

 

Faksimil: instagram/Bingorimer och instagram/katrinzytomierska

 

 

Lämna ett svar

Kommentarer