Kokainhärvan

Prinsessan Sofias oväntade relation med kokaindömde tv-kändisen

Ska det aldrig ta slut?
Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att ännu en medlem i kungafamiljen dras in i kokainhärvan kring tv-kändisen.
En oväntad koppling till prinsessan Sofia skakar hovet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-12 kl 20:01 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en serie artiklar avslöjat nya pinsamma och förfärande omständigheter som gör att kungafamiljen dras allt längre in i kokainskandalen med den kände tv-mannen.

Mannen är sedan flera år tillbaka flitigt förekommande i allehanda slags tv-produktioner. Han har medverkat i flera stora program både i SVT och TV4. Han anses som mycket skicklig på sitt yrke och driver flera framgångsrika verksamheter med miljonomsättning.

Bild 1 av 13På bilden ser man en bekymrad prinsessan Sofia och bakom henne står en oroad prins Carl Philip. De bägge står i Borgholms slottsruin. Bilden visar även den kokaindömde tv-kändisen i en vit skjorta från Ralph Lauren.

Stoppa Pressarna avslöjade även prinsessan Sofias oväntade koppling till den kokaindömde tv-kändisen.
Bild 2 av 13prins daniel kungavänninna Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel drogs allt djupare in i kokainhärvan efter att en tv-kändis gripits med knark på sig, till slut tvingades han agera och Victoria blev lugnad.
Bild 3 av 13Prins Daniel Knarkuppror Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 4 av 13prins daniel knarkharva vd stor 1 - Stoppa Pressarna

En känd företagsledare vittnar även om att han tog kokain hos prins Daniel på gymkedjan Balance.
Bild 5 av 13tvprofil knark barcelona - Stoppa Pressarna

Tv-mannen och hans sambo befinner sig just nu i Barcelona där de har en lyxig takvåning.
Bild 6 av 13tvprofil knark barcelona stor12 - Stoppa Pressarna

Tv-profilen och direktör-sambon bor nära Barcelonas gaykvarter där de enligt uppgift gärna besöker baren Priscilla. Barcelona är även känd som en stad där det är vanligt med chemsex-fester.
Bild 7 av 13tvprofil knark barcelona stor6 - Stoppa Pressarna

På bekvämt avstånd från våningen finns flera bankomater om tv-profilen plötsligt skulle behöva kontanter för något slags inköp.
Bild 8 av 13Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.
Bild 9 av 13Tv - Stoppa Pressarna

"Egenföretagaren" umgås flitigt med "PR-mannen" som har ett stort politiskt nätverk. "PR-mannen" har bland annat direkt access till Annie Lööf. "Egenföretagaren" har en koppling till en anrik näringslivsorganisation.
Bild 10 av 13prinsessan sofia babylycka stor3 3 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Sofias syster Lina Hellqvist har festat flitigt med den kokaindömde tv-kändisen.
Bild 11 av 13linahellqvist stor2 - Stoppa Pressarna

Här syns Lina Hellqvist med vännen William Värnild på premiären av restaurang Glashuset i Stockholm. Lina Hellqvist har valt att hålla en offentlig profil.
Bild 12 av 13sofia bolag stor2 - Stoppa Pressarna

Sofias syster Sara Hellqvist, längst till vänster, är suppleant i prinsessans bolag. I mitten sitter systern Lina Hellqvist.
Bild 13 av 13prinsdaniel gasellen stor 1 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel passade på att festa till det med Lina Hellqvist när de möttes på ett evenemang. De har även sin vänskap med den kokaindömde tv-kändisen som gemensam nämnare.

Civilklädda knarkspanare

Det var i början av juni som bubblan sprack. Civilklädda knarkspanare fick upp ögonen för tv-kändisen som i förstone ger intryck av att vara en ”svärmorsdröm”.

Tv-mannen togs på bar gärning med 0,41 gram kokain på nattklubben Tyrol på Gröna Lund i Stockholm. Mannen erkände på plats och insåg samtidigt att hela hans tillvaro skulle raseras.