Sexskandal

Andra kvinnan: ”Linda H Staaf förstörde mitt liv”

Härvan har flera offer.
Nu berättar en kvinna om hur hon övergavs – efter att mannen blev en av Linda H Staafs alla älskare.
Hon hävdar att den blonda poliskvinnan förstörde hela hennes tillvaro.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-13 kl 11:42 |

ProvaPremium

Just nu rullas en enorm polisskandal upp för våra ögon. Det var Stoppa Pressarna som redan den 19 augusti i år kunde avslöja att polismästaren Linda H Staaf, 46, haft en relation med ställföreträdande rikspolischefen Mats Löfving, 61, samtidigt som han var hennes lönesättande chef.

Efter Expressens rapportering om att det funnits en polisanmälan mot Mats Löfving tog det hus i helvete.

Bild 1 av 8

Linda H Staafs framfart kräver sina offer. En försmådd kvinna har berättat om hur hon förlorade sin man till den blonda poliskvinnan. Sammanlagt tre män har skiljt sig för Linda H Staafs skull och tre familjer har krossats.
Bild 2 av 8

Kvinnan hade inte anat någonting när hennes livskamrat lämnade hennes plötsligt för Linda H Staaf.
Bild 3 av 8

En kvinna har berättat för Stoppa Pressarna om sin djupa förtvivlan efter att hon övergavs av sin man till förmån för Linda H Staaf. Minst tre äktenskap och familjer har den blonda poliskvinnan ödelagt.
Bild 4 av 8

Kungen och ÖB har träffats många gånger. Linda H Staaf är numera tillsammans med Micael Bydén.
Bild 5 av 8

Stoppa Pressarna avslöjade att kungen och Mats Löfving festat med unga kvinnor i Stockholm City. Linda H Staaf fick inte följa med.
Bild 6 av 8

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 7 av 8

Linda H Staaf berättar i en intervju om sina livskriser och hur de format henne. Den blonda poliskvinnan vägrar ge upp. Nu kommer snart en ny bok av henne.
Bild 8 av 8

Stoppa Pressarna har avslöjat att Mats Löfvings uppges ha skaffat en ny älskarinna efter Linda H Staaf. Till skillnad från Staaf har Löfvings nya kvinna en gedigen bakgrund som polis.

Rikspolischef Anders Thornberg, 63, blev kallad till justitieutskottet, en extern utredare ska granska händelserna. En förundersökning om grovt tjänstefel har dessutom inletts kring hur Linda Staaf fick sitt jobb på Noa av sin älskare Mats Löfving.

Underrättelsechefen Linda Staaf fick även en pistol, en Sig Sauer, trots att hon inte var behörig, vilket Stoppa Pressarna avslöjade redan den 23 juli i år. Det var Linda H Staafs dåvarande älskare och chef Mats Löfving som undertecknade det kontroversiella beslutet om vapnet.