Familjebråk

Prins Daniel nya besked: tvingas backa inför Victoria

Prinsen var chanslös.
Drottning Silvia ställde sin svärson mot väggen och Daniel tvingades backa.
Förnedringen var fullbordad när han skulle förklara för kronprinsessan Victoria.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-17 kl 17:48 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 48, har en förmåga att sätta sig själv i klistret. Vi minns alla avslöjandena kring det äktenskapliga sveket mot kronprinsessan Victoria, 45.

Det var ytterst nära att kronprinsessparet skiljde sig och hovet hade till och med förberett en ny bostad åt prins Daniel. I sista stund ändrade sig kronprinsessan Victoria och vi slapp genomlida en kunglig skilsmässa – i alla fall för den här gången.

Bild 1 av 12Vi ser prins Daniel till vänster i en beige kavaj, han ser bekymrad ut. Till vänster ser vi en oroad drottning Silvia som vänder sig mot kronprinsessan Victoria som ser sammanbiten ut.

Trots det fortsätter krisen i äktenskapet. I somras betedde sig prins Daniel mycket olämpligt på Solliden. Drottning Silvia var inte road.
Bild 2 av 12Bilden visar en förtvivlad prins Daniel till vänster i mörkblå kostym. Till höger ser vi tv-profilen i en vit Ralph Lauren-skjorta.

Prins Daniel tvingades erkänna att Stoppa Pressarnas avslöjanden blev för mycket och därför sparkade han kokaindömde tv-kändisen från sin välgörenhetsorganisation. Tv-kändisen var den som introducerade kokainkungen till en person i kungafamiljen.
Bild 3 av 12prins daniel kungavänninna Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniel drogs allt djupare in i kokainhärvan efter att en tv-kändis gripits med knark på sig, till slut tvingades han agera och Victoria blev lugnad.
Bild 4 av 12Prins Daniel Knarkuppror Stor - Stoppa Pressarna

Prins Daniels val att inte agera efter kokainskandalen riskerade hela hans organisation Prins Daniels Fellowship. Nu har han sparkat mannen som en följd av Stoppa Pressarnas avslöjanden.
Bild 5 av 12kungen knark prins daniel stor - Stoppa Pressarna

Kungen har reagerat starkt på Stoppa Pressarnas avslöjande och sagt till prins Daniel på skarpen. Det var dock inte förrän drottning Silvia tog till orda som prinsen lyssnade. Hela kokain-turbulensen kring prins Daniel har påverkat kungafamiljen starkt.
Bild 6 av 12tvprofil knark barcelona - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna har avslöjat hur prins Daniels vän tillika knarkkändisen lever i utlandet. Han bor i Barcelona där det arrangeras många chemsex-fester. Nu är mannens relation inne i en djup kris.
Bild 7 av 12Kristoffer Ahlbom Nybrogatan Stor1 - Stoppa Pressarna

Nattklubbsprofilen Kristoffer Ahlbom är en person som prins Daniel umgåtts med tidigare. Sedan satte Victoria stopp för detta då krogprofilen öppet skämtat om kokain.
Bild 8 av 12chris oneill victoria skymf stor - Stoppa Pressarna

Den enda i kungafamiljen som inte tycker att tv-profilens kokainbrott är "så farligt" är Chris O'Neill. Amerikanen har velat släta över det hela och kan ha påverkat sin svåger, prins Daniel att inte agera.
Bild 9 av 12chris oneill victoria skymf stor2 - Stoppa Pressarna

"Prins Daniel verkar fortsätta tycka att kolatorskar är de coolaste man kan hänga med. Dessutom skitar han ner Victoria med sina kriminella kontakter och det känns trist" har en företagsledare berättat för Stoppa Pressarna. 
Bild 10 av 12carl philip oscar kylberg stor2 - Stoppa Pressarna

Oscar Kylberg har anklagats för att utnyttja prinsen i flera olika sammanhang och kallas för "Bajsmannen" efter att han nätmobbade en känd vd i sociala medier.
Bild 11 av 12prinscarlphilip oscarkylberg attack stor - Stoppa Pressarna

Carl Philip uppges ha blivit bedrövad över Oscar "Bajsmannen" Kylbergs näthat.
Bild 12 av 12Tv - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade "tv-profilens" vänskap med drottning Silvia och att kungavännen kopplas till en ring av män som har chemsexpartyn fyllda av droger och sex. För Silvia var nyheterna tuffa att ta till sig.

Det riktades skarp kritik mot prins Daniel för att han vid flera tillfällen behandlat sin hustru på ett respektlöst och nedlåtande sätt. Stoppa Pressarna kunde bland annat avslöja att en livvakt från Säpo reagerat och påtalat för Ockelbo-sonen att han inte kan behandla sin hustru illa.