- Senaste nytt från kändispressen

Rosanna sökte upp bilägarens mobilnummer

<<< Tillbaka

Rosanna sökte upp bilägarens mobilnummer

Body: 

Idag fick Rosanna nog av en bilägare som ska ha suttit i sin bil och kollat på sin mobil samtidigt som hen stått parkerad på två platser. Detta fick Rosanna att bli förbannad då hon under 10 minuter försökte parkera trots att det var ont om plats och bilen framför vägrade köra fram lite.

Hon sökte på regnumret på bilen för att få fram ett mobilnummer och här nedan ser ni konversationen mellan Rosanna och bilägaren.

 

Hade ni gjort samma sak eller tycker ni att  det var att gå över gränsen att kontakta bilägaren?

Bild 1: 
Bild 2: 
Bild 3: 
bloggtext2: 

Bilderna tillhör Rosanna Charles och kommer från hennes instastory

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Joakim Lundell ryter ifrån till alla influencers

13 november, 2018 | 22:57

Jocke har fått nog och ryter nu ifrån till alla influencers på sin instastory. Det han är arg över nu är att det är så många som delar ut rabattkoder för skönhetsbehandlingar vilket han anser är väldigt fel och vidrigt. Alla får göra vad dom vill med sina kroppar men att göra samarbeten med företag för skänhetsingrepp och sedan dela ut rabattkoder till sina följara/läsare är väldigt fel. Han menar på att det redan är sådan skev syn i samhället på hur man måste se ut så att då uppmana sina följare att operera sig med rabattkod är vidrigt och nu influenecers vill operera sig så ska dom göra det utan rabattkoder.

I samma rad av texter där han ryter ifrån väljer han även att avsluta genom att försvara dom mot det hat som dom fått för sina val av handlingar.

 

Nu är det Paows tur att klaga på taxi-cahufförer

13 november, 2018 | 22:48

Nu har nästa bloggare skrivit ut hur dåliga vissa taxi-chaufförer är då chaufförerna från bolaget Heetch vägrat köra henne ända hem. Dom har valt att släppa av henne 400 meter hemifrån vid slussens torg eftersom dom ansett att det är krångligt att ta sig ända hem till hennes hus.

Så nu har Paow sagt sitt om företaget på sin instastory och hon anser att om hon hade velat gå 400 meter i klackskor och klänning så hade hon tagit bussen som inte kostar 200 kr.

Kissie svarar på frågor

13 november, 2018 | 22:41

För inte så länge sedan så lade jag upp ett inlägg (HÄR) där Kissie svarat på frågor på instastory och här kommer fler frågor och svar som hon svarat på:

 

Fråga: Vad är ditt mål med livet?

Svar: Att vara lycklig, till freds med hur mitt liv ser ut. leva livet efter mina önskemål, inte andras.

 

Fråga: Vilket är ditt nästa drömresemål och varför skulle du vilja åka just dit?

Svar: Maldiverna, för det ska vara så himla vackert där! Vi åker dit i början av nästa år. Men först ska jag till USA igen (hon är där just nu)

 

Fråga: Tror du att du kommer leva resten av ditt liv med Andreas?

Svar: Jag hoppas ju såklart det! Men samtidigt är resten av livet väldigt lång tid...Jag svarar såhär: jag hoppas jag får leva och älska Andreas väldigt länge iaf.

 

Fråga: Ångrar du ibland att du blev en offentlig/känd person?

Svar: Ibland under sämre dagar kanske..När jag känner att jag jämför mig själv med andra, eller känner att jag inte orkar prestera varje dag ja då blir jag lite trött på detta liv.

 

Fråga: Kan man gå vidare efter otrohet i ett förhållande tycker du?

Svar: Det är upp till var och en. Jag kan bara svara för mig själv och svaret är NEJ. Aldrig i livet. Jag har bara ett liv och det livet vill jag spendera fyllt med äkta kärlek. Sån kärlek man ser på film. Jag vill hitta en person som älskar mig så mycket så han aldrig skulle göra så mot mig. Delvis för att jag förtjänar det bästa, och jag ser ingen anledning till att slösa mitt liv och mitt hjärta på någon som inte förtjänar det. Sen åter igen , alla ser olika på det. Vissa kanske "bara" nöjer sig med en trevlig person bredvid sig som är förälder till ens barn. Och därför förlåter man otrohet för att det är enklast så. Men jag tror på kärlek. Sen kommer allt det andra. Jag är en hopplös romantiker.

 

Fråga: Stort eller litet bröllop?

Svar: Hade velat ha ett mellanstort bröllop, viktigast är att alla vänner och familj får plats! Inte funderat så jättemycket på det haha så har liksom inga specifika detaljer förutom på hur klänningen skulle se ut då

 

Fråga: Hur ser du som feminist på plastikoperationer?

Svar: Jag tycker alla gör som dom själva vill. Jag tycker inte vi ska peka finger på dom som väljer att fixa något för samhället sätter sjuka krav och förväntningar, speciellt på oss tjejer..Det är dubbelbestraffning! Först duger vi inte, sen duger vi inte heller för att vi göt något åt saken. Hade vi varit mindre kritiska i överlag hade vi alla mått bättre.

 

Fråga:  Vill du ha barn i framtiden och ungefär när?

Svar: Alltså jag vet inte om jag kommer vilja ha barn. Är livrädd för att bli gravid, föda, ansvaret efter, ömma bröstvårtor. Finns inte mycket som lockar. Men oavsett vill jag bli "klar" med vissa saker innan det är dags. Sen ska jag vara gift och bo i hus innan.

 

Fråga: Vad hade du för dröm som liten?

Svar: Jag ville först bli modell, men blev aldrig antagen och tyckte jag var ful. Då testade jag att bli sångerska, men kunde inte sjunga haha..Sen var det skådespelare, sökte till rollen Rosa. Minns ni den serien? Men det gick inte heller, tillslut blev jag bloggare. När jag var liten sa jag att jag skulle bli en Hollywood stjärna! Bekräftelsebehovet fanns där i väldigt ung ålder. Jag hade aldrig drömmar om att bilda familj vad jag minns. Jag har alltid varit väldigt fokuserad på mig själv. Att jag skulle bli något, jag ska bli lycklig, mitt liv ska bli speciellt! Familjelivet var aldrig någon dröm. Det var för "vanligt" för lilla mig med stora förhoppningar på livet. Det finna så mycket mer än att plugga, jobba, skaffa barn.

 

Paow - "Jag har alltså spytt upp ”90%” av alla måltider"

13 november, 2018 | 10:03

Nu talar Paow ut på instagram om sina ätstörningar som hon har haft dom senaste 2 åren. På bilden nedan vägde hon 43 kilo men hon tyckte själv att hon inte var smal så därför fortsatte hon att spy upp sin mat.

Hon dolde detta för både sina vänner och sin familj men det var först när hennes vän Elli märkte detta som Paow började spy mindre och började må bättre.

 

 

Blondinbella har säkerhetsdörr till sitt sovrum

12 november, 2018 | 8:46

Igår så var det färdigt med Blondinbellas flytt och inatt sov hon första natten i nya huset. Som ni kanske minns så hade Blondinbella ett säkerhetsrum i sitt förra hus vilket var hennes sovrum då hon visade upp en gång att dörren till sovrummet var en säkerhetsrum.

Inatt så filmade Blondinbella i sitt nya hus och när hon filmade in till sin walk in closet som sedan leder till hennes sovrum så såg man att även i det nya huset så är hennes sovrum hennes säkerhetsrum.

Vi får hoppas att Blondinbella slipper sin stalker nu i sitt nya hus och att hon trivs i nya huset.

 

 

Senaste från På Löpet

Jenny Strömstedt om parterapin med Niklas

Kändisäktenskapet som krisar.
Jenny och Niklas Strömstedt går i parterapi.
Nu berättar programledaren om de stora bråken.

onsdag 14 november 2018