• SVERIGES STÖRSTA KÄNDISTIDNING ONLINE – ALLTID MED AVSLÖJANDE & HETA NYHETER – TIPSA OSS: MAIL: [email protected] – SMS/MMS: 0723-24 00 00 – TELEFON: 08-611 90 10

- Senaste nytt från kändispressen

Så stort blir Fokis hus i Thailand

<<< Tillbaka

Så stort blir Fokis hus i Thailand

Body: 

Foki och hennes mamma valde att börja bygga ett hus i Thailand så dom slipper bo på hotell varje gång dom är där. Bygget är i full gång och här har ni en lista på hur huset kommer att bli:

*2 våningar

*Minst 4 sovrum

*3 badrum

*stort sällskapsrum

*arbetsrum

*stort kök

*ett hus på gården som deras anställda ska bo i, dom som tar hand om huset när Foki och hennes mamma inte är där

*en oas

*kanske en pool

Exakt hur stor huset blir i storlek vet dom ännu inte utan dom tar det som det kommer skriver hon i bloggen.

 

Bild 1: 
Bild 2: 
bloggtext2: 

Bilderna tillhör Foki

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Blondinbella får inget medhåll från sina läsare

25 september, 2017 | 7:34

Nu har även Blondinbella sett Mia Skäringers parodi om Blondinbellas reklaminlägg om barnvagnar och hon tog åt sig hårt av parodin. Blondinbella stödjer Mias kamp för kvinnor och hon brukar inte ta åt sig men just den här parodin sved lite för Blondinbella.

Hon blandar in systerskap i det hela och många av Blondinbellas läsare anser att det inte alls handlar om systerskap eller om kvinnor. Enligt många så var det en parodi på själva reklamen som Blondinbella gjorde och inte Blondinbella som person. Men kollar på på kommentarerna på Mias instagram så tycker många att hon går för långt med klippet och ni hittar det HÄR.

Summeringen är då att Mia tyckte att hon var rolig = hennes följare tyckte det var osmakligt  Blondinbella kände sig kränkt = Hennes följare tycker att hon överdriver

 

Vad tycker ni?

Ännu en gång filmar Annica Englund medans hon kör bil

25 september, 2017 | 6:50

Att filma medans man kör bil fortsätter på sociala medier och ännu en gång så är det Annica Englund som filmar. Hon har lagt upp en video på snapchat där man tydligt ser att hon filmar medans hon kör och visar även att hon har med sig Daniel Paris bredvid sig i bilen.

När hon filmat Daniel och sedan filmar tillbaka rakt fram så ser det ut som att hon ligger mellan två filer.

Det mest omskrivna tandblekningen på sociala medier

24 september, 2017 | 15:37

Sponsrat inlägg i samarbete med Belissas.com

 

 

 

 

Ingen av er har nog missat att dom flesta bloggarna gjort reklam för företaget Belissas.com antingen om deras tandbekning i skenor eller den ny populära tandkrämen som bleker tänderna. Jag blev väldigt nyfiken på produkten som alla pratar om så kontaktade företaget så jag har nu fått lov att testa deras tandblekning i skenor. Jag kommer beskriva hur man gör steg för steg men ett ordentligt resultat får ni om ett par veckor då man ska bleka under en viss tid för att få ett bra resultat.

Det jag provat hittar ni HÄR och det är ett starkitt där allt finns för att man ska få det vita leendet som man vill ha.

Här är stegen som man ska följa:

1. Man formar skenona genom att doppa dom i varmt vatten, sedan sätter man in dom och trycker med fingrarna för att skenan ska forma sig efter just dina tänder

2. Borsta tänderna noga innan användning

3. Lägg en tunn linje med gel på framsidan av skenan och man behöver bara lite längs hela skenan

4. Sedans ätter u in dom i munnen och lägger lampan emot (plastskenorna längst fram var i vägen så jag klippte bort mina för att kunna lägga lampan emot skenan som låg mot tänderna)

5. Låt det verka i 20 till 40 min och sedan borstar du noga tänderna igen för att få bort allt gel.

 

Dom råder att man upprepar processen i 3 till 10 dagar för att uppnå det resultat man vill ha dock kommer jag ta en paus med 1 till 2 dagar mellan varje behandling för att inte skada mina tänder på något sätt.

 

Jockiboi vill göra en serie eller en film

24 september, 2017 | 15:11

Idag släppte Jockiboi den senaste spökjakten som han var i Norge och gjorde med bland annat Jonna och Paow. Han berättar nu på sin snapchat att klippet är långt över tv kvalite och nästan bio kvalite och därför skrattar han åt folk som säger att han suger på youtube.

Sen skriver han också på snapchat att han vill samarbeta med Netflix då dom är en finare plats är youtube och göra en serie eller långfilm.

 

Viktor Frisk har haft sex med ca 15 stycken

24 september, 2017 | 15:04

Viktor Frisk har varit med i Podden "tankar med" där han avslöjar när han blev av med oskulden men också hur många han har legat med.

Han hade sex första gången med en kille när han var 19-20 år och han har totalt haft sex med ca 15 stycken och detta svarar han när han fick frågan på hur många av varje kön som han legat med.

 

HÄR kan ni lyssna på hela avsnittet

Senaste från På Löpet

Sanna Nielsens fantastiska bröllopslycka

Sanna Nielsen planerar framtiden med sin Joakim. 

Nu berättar hon om parets härliga bröllopsplaner. 

– Jag kan tänka mig att fria, säger den populära allsångsledaren. 

måndag 25 september 2017