- Senaste nytt från kändispressen

Annica Englund vill ha barn om ca 3 år

<<< Tillbaka

Annica Englund vill ha barn om ca 3 år

Body: 

Annica Englund har haft en frågestund på sin instastory nu över julen. Här nedan ser ni dom flesta av frågorna och svaren, hon berättar om hur dom delar på ekonomin, när dom vill ha barn och mycket mer.

 

Fråga: Hur ska ni fira jul?

Svar: Vi åker upp till Banff den 23-25e. Jag , Stitch, min sambo och hans familj.

 

Fråga: Det bästa med Canada?

Svar: Alla är så trevliga och vintern! Alltså vintern här är ju magisk. Det är ljust, snö, friskt och magiskt.

 

Fråga: Vad tycker du om otrohet? Går det att förlåta och börja om?

Svar: Det är nog väldigt individuellt. Men jag har insett att för mig går det inte. Det fanns konstant en oro och jag kunde inte lita på mina ex efter att dom bedragit mig. En relation bygger så mycket på tillit och bryter någon den så är det svårt att kunna lita på den personen igen.

 

Fråga: Dina bästa tips på att gå ner i vikt?

Svar: Gör dig av med mer energi än du får i dig. Dra inte ner på maten utan se över vad du äter-

 

Fråga: Varför går du inte ut med din pojkväns namn?

Svar: Även fast det kanske är rätt uppenbart är det skönt att kunna hålla isär privatliv och jobb. Och det här är ett sätt att göra det på och det känns skönt so far. Sociala medier är mitt jobb och det är inget som han ska vara en del av.

 

Fråga: Blir det svenskt eller kanadensiskt julbord?

Svar: Kanadensiskt den 24e och den 25e när vi kommer hem från bergen blir det svenskt.

 

Fråga: Vad är planerna när du kommer hem till Sverige nästa gång?

Svar: Giga! Jag vill giga hela sommaren och njuta av Sverige

 

Fråga: Nämn ett materiellt ting du inte kan leva utan?

Svar: Min mobil

 

Fråga: När ska du ha barn?

Svar: Det händer när det händer. Jag har aldrig försökt att bli gravid så jag vet inte ens om det är möjligt. Men jag vill nog ha det inom 3 år.

 

Fråga: Är du orolig över att er relation går för snabbt?

Svar: Absolut inte- Efter mina tidigare relationer blev jag så kräsen med vad jag är okej med och inte. Vad jag förtjänar och vart mina gränser går. När jag träffade min sambo stämde han in på alla mina kriterier, han var till och med bättre än det.

 

Fråga: Är du bra på engelska?

Svar: Det är ju inte alls som i skolan. Man pratar ju annorlunda än det man får lära sig. Så jag lär mig mer och mer för varje gång jag pratar med människor här.

 

Fråga: Är din sambo yngre än dig?

Svar: Ja det är han

 

Fråga: Har du någon kontakt med dina syskon?

Svar: När jag bestämde mig för att flytta så var det som att allt gammalt groll mellan mig och mina syskon försvann. Så idag är allt väldigt bra igen och det är jag så glad över.

 

Fråga: Känner du att ditt liv blivit tråkigare sedan du flyttade från Sverige?

Svar: Alltså för er kanske det har blivit det då det är lite knepigare det här med att uppdatera. Men jag gör så gott jag kan. Sedan kan jag sakna att jobba som jag gjorde i Sverige. DJa gå på event, galor mm men man kan inte få allt här i livet. Och mitt liv tillsammans med han jag älskar värderar jag så mycket mer.

 

Fråga: Blir du orolig för din kille när han spelar?

Svar: Nej det blir jag inte. Han är inte så våldsam av sig och vet att han undviker sådana situationer där risker för skador finns. Men sedan är jag medveten om att hockey ger mycket hjärtnskakningar och sådant är lite läskigt. Men jag tänker inte oroa mig i onödan utan ta det som det kommer.

 

Fråga: Vad tycker din pojkvän om att du varit med i big brother?

Svar: Han såg faktiskt lite av den säsongen. Men han bryr sig inte.

 

Fråga: Hur fördelar du och din sambo allt ekonomiskt?

Svar: För mig var det svårt i början eftersom jag vill betala för mig. Men han tjänar så otroligt mycket mer än mig så han tar de större kostnaderna. Men jag betalar så mycket och ofta jag kan och får. Och jag betalar alltid för mig själv när jag vill göra något. Kommer aldrig vilja leva på hans inkomst.

 

Fråga: Planerar ni att skaffa barn?

Svar: Ja det är verkligen något vi pratat om. Men när det blir fpr vi se, men det kommer att vara planerat.

 

Fråga: Hur lång til tar det för dig att flyga till Canada?

Svar: Det beror på mellanlandningen men ca 13-15 timmar

 

Fråga: När kommer det musik?

Svar: Vi sätter det sista nu så i januari

 

Fråga: Är du feminist? Vad tycker du om hockeyfruar som ej jobbar?

Svar: Ja jag är feminist. Vad jag tycker om dom? Ingenting. Det är upp till var och en hur man gör i sina liv, förhållanden och familjer. Men det skulle aldrig fungera för mig.

 

Fråga: Kommer du ihåg att du sa när du var med i BB att du ville bli en "hollywood fru" vill du det fortfarande?

Svar: Haha jag var 21 då. Tycker det är ganska uppenbart att jag inte vill det. Älskar att jobba, är inget fan av LA och skulle aldrig vilja att någon annan försörjer mig. Jag älskar känslan att kunna ha ett eget liv, betala för mig och inte vara beroende av någon annan.

 

Fråga: Hur länge har ni varit tillsammans?

Svar: ca 6 månader

 

 

Bild 1: 
bloggtext2: 

Bilden tillhör Annica Englund

comments powered by Disqus

Senaste från Svenska Bloggare

Paula har en girl crush på Angelica Blick

31 mars, 2020 | 20:51

Som ni kanske minns så berättade jag för er att Angelica Blick ska vara med i det nya underhållningsprogrammet "Fitness diaries". Programmet har start den 15 april på Dplay, men en annan som faktiskt var aktuell för serien var Paula Rosas men tyvärr så kommer hon inte att vara med.

Medans Paula berättar detta på bloggen så passar hon på att berätta att hon kommer att se serien och att hon har en girl crush på Angelica Blick.

Såhär skriver Paula på bloggen:

 

"Har jag blivit tillfrågad att vara med i ett underhållningsprogram?

Yes! Funnits med i flera pitchar under de senaste åren. Bland annat ”Fitness diaries” som har premiär nu 15e april  på Dplay.

Grymma Angelica Blick är med som är min GIRL CRUSH

I programmet kommer man få följa Angelica Blick samt tre grymma profiler till. I deras resa i både med och motgång till deras hårda jobb bakom träningen.

Jag kommer att följa programmet!"

 

 

Visst är det kul när influeners ser upp till varandra, inspirerar varandra, stöttar varandra och heja på varandra? Man ser verkligen stor skillnad från när jag började den här bloggen då var det bloggbråk åt varje håll man kollade på, det var avundsjuka, hat, pikar och ibland även slagsmål på events. Nu har dessa bloggare växt upp att bli influencers som respekterar varandra (oftast) och faktiskt hejar och stöttar varandra på en nivå som för bara 3 år sedan inte ens hade varit möjlig.

 

Någon mer än jag som hade velat se Angelica och Paula göra en youtubevideo ihop?

Hård kritik mot Isabella Löwengrip efter spa-resa till Ystad

31 mars, 2020 | 19:41

I torsdags skrev Isabella på bloggen att hon ska resa iväg över helgen till hemlig plats som hon skulle avslöja på måndag (igår). Sagt och gjort så berättar hon att hon reste till Ystads Saltsjöbad för en helg med avslappning och spa.

Hon förklarar att man ska stötta bolag i dagens läge och eftersom hotell har det tufft så gjorde hon denna resan för att stötta sitt favorithotell. Hon var nog medveten om att det kommer att bli reaktioner på hennes resa mitt allt detta med Corona och försöker ganska simpelt förfina hennes resa.

Hon förklarar att hon åt det mesta på rummet, att hon tog bilen dit, distans mellan gästerna, och att både hon och dom andra gästerna var ute mycket. Men en sak som hon skriver är att om hon ändå ska vara i karantän så kan hon lika gärna vara det där.

Dock verkar Isabella inte fått med sig helt vad karantän är, är man i karantän så är man helt isolerad från allt och alla utanför sitt hem. Det betyder alltså att man inte kan/ska resa till andra platser och heller inte lämna hemmet, karantän är det dom smittade är i. Sen är det dom som följer rekommendationerna och håller sig isolerade så mycket man bara kan för att försöka att inte sprida smittan vidare eller bli smittad.

 

Isabellas läsare är inte alls nöjda med henne val av att bila till Ystad för att få en spahelg. Dom anser att det är respektlöst gjort av henne och att hon inte bryr sig om andra människor eller rekommendationerna för dom i Stockholm just nu.

 

 

Anser ni att detta var rätt eller fel gjort av Isabella?

Margaux Dietz lanserar en kläddkollektion

31 mars, 2020 | 6:19

Det var redan i september som Margaux gick ut med att hon kommer släppa en merch kollektion. Hon ritade upp en apa ihop med en tatuerare för 4 år sedan som kommer att få vara logan på den här kollektionen som inom kort kommer att lanseras.

Det kommer att bestå av huvtröjor och t-shirts och apan som pryder plaggen heter Juan Carlos. Plaggen som hon använder kommer ifrån hennes väns kollektion Dean Lax och det kommer bara finnas några få exemplar av alla tröjorna.

Instagram till kollektionen HÄR

Hemsida till kollektionen HÄR

 

Alexandra Nilssons kollektion för bubbleroom

30 mars, 2020 | 12:52

Alexandra har gjort en vlogg på youtube där hon visar upp alla plagg från sin kommande kollektion med bubbleroom. Men ni kan även se alla plaggen på bubblerooms hemsida HÄR.

Här nedan ser ni några av plaggen och även vad dom kostar, kollektionen kommer att lanseras den 16 april och självklart kommer jag lägga upp här på bloggen när plaggen är ute.

 

Vad tycker ni om kollektionen?

Elena Belle flyttar ut ur det stora huset i LA

30 mars, 2020 | 12:00

Inte nog med att Elena förlorade sin man och pappan till hennes barn för bara några veckor sedan, mitt i sorgen måste hon även hålla sig isolerad hemma pga Coronan. Hon har berättat att hon är i en riskgrupp och det svåraste är att hon inte ens kan få mat hem till dörren genom att beställa hem mat.

Nu går hon även ut med att hon kommer att flytta ut ur sitt hem som hon delade med sin man. Många undrar varför och förklaringen är att hon inte måste men att hon inte vågar bo kvar där själv med ett barn samt att allt påminner om hennes saknade man. Hon vill hellre bo i en lägenhet som har säkerhet dygnet runt och därför väljer hon att sälja huset.

 

Men det är inte bara sorgen efter sin man som hon och hennes dotter sitter med. Samma vecka gick även hennes pappa bort vilket gjorde att dom sitter med sorg över att ha förlorat 2 älskade personer i sitt liv på väldigt kort tid.

 

All kärlek och styrka till Elena och hennes familj, men också till er alla som förlorat någon.

 

Senaste från På Löpet

Suzanne Axell tvingas bort från "Fråga Doktorn"

Coronaviruset fortsätter skörda offer obarmhärtigt.
Nu tvingas den folkkära programledaren Suzanne Axell lämna ”Fråga doktorn” efter smittan.
En ersättare är redan klar.

onsdag 1 april 2020